U bent hier: Home  »  Recreatiepark  »  Kamperen

Camping aan het water 

Wilt u het liefst kamperen aan de oever van een meer? Dan is Camping de Veerstal in Lathum precies de camping die u zoekt. Naast vaste plaatsen voor chalets en stacaravans, is er een trekkersveld voor toeristisch kamperen met tent, vouwwagen, caravan of camper. Wilt u wat meer privacy? Dan kunt u ook een afgebakende plaats reserveren op het recreatiepark.

Als campinggast kunt u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten zoals een uitstekend restaurant met een gezellige bar en terras, een privéstrand en een bowling en indoor-speeltuin.

Kamperen op het trekkersveld

Met een mooie uitkijk over de jachthaven bevindt zich een goed onderhouden grasveld voor uw caravan, tent, camper of vouwwagen. Dit trekkersveld beschikt over voldoende aansluitpunten voor stroom en heeft diverse watertappunten. Het moderne sanitairgebouw (gratis douchen en warm water) bevindt zich naast het veld. Heeft u een boot bij u, geen probleem de trailerhelling bevindt zich naast het trekkersveld.

Kamperen op het recreatiepark

Op het recreatiepark zelf bevinden zich, tussen de chalets en stacaravans, enkele ruime afgebakende kavels (180 – 200m2) waar u uw eigen toercaravan, camper, vouwwagen of tent kunt plaatsen. U beschikt hier over een eigen waterpunt, elektra, riolering en parkeerplaats.

Rust, ruimte, ontspanning en volop recreatiemogelijkheden. Camping de Veerstal aan het Rhederlaag biedt u een onvergetelijke vakantie.

Kamperen met kinderen

Op de Veerstal is altijd iets te beleven. Daarom is het ook met recht een echte kindercamping. Kinderanimatie, een grote indoor-speeltuin, een bowlingcentrum en een leuk activiteitenprogramma. Wat wil je als kind nog meer?

Bekijk hier onze prijslijst

Reserverveer direct een plekje op onze camping

Heeft u vragen ?